Vse za parketarje, posebna ponudba za avtoprevoznike, keramičarje, selitvene servise, mizarje in osebe s telesnimi okvarami

Saša Vrbnjak

Saša Vrbnjak

Direktorica podjetja Jomar d.o.o.

Pozdravljeni,
sem Saša Vrbnjak, direktorica podjetja Jomar d.o.o., ki že 30 let parketarjem nudi vse, kar potrebujejo pri svojem delu: lepila, lake, loščila, čistila, in delovne pripomočke, ki jim olajšajo fizično naporno delo.

V podjetju sem zaposlena 23 let. Imela sem najboljšega učitelja: očeta, ki me je postopoma uvajal in mi predajal skrivnosti posla. Ko se je prepričal, da mi lahko zaupa, mi je 1. 5. 2011 predal vajeti podjetja, svoje izkušnje in znanje pa v vlogi mentorja predajal do upokojitve, za kar sem mu neizmerno hvaležna.

Zdaj je na meni, da zapuščino družinskega podjetja oplemenitim, ji dam svežega vetra v krila in pustim svoj pečat.

Kaj si želim?

Želim si nadgraditi našo zgodbo, povečati prodajo in razširiti dobro ime podjetja Jomar po celotni Sloveniji.

Znanje, ki sem ga pridobila na Fakulteti za organizacijske vede – smer Kadrovski management, mi bo pri tem zagotovo v pomoč.

Ne, ni enostavno biti ženska v poslu, kjer kraljujejo moški.

Včasih imam občutek, da me gledajo, kot da sem z drugega planeta.

Zato še s toliko večjo vnemo raziskujem potrebe strank, nove trende v parketarstvu, nove materiale in rešitve, ki parketarjem olajšajo delo. Verjamem namreč, da lahko le s skrbjo za stranke, kvalitetnimi materiali in pripomočki, odlično storitvijo ter iskrenimi odnosi ohranimo zaupanje strank na dolgi rok. In če to pomeni, da moram popoldne sesti v avto in stranki pripeljati material, ki ga nujno potrebuje, bom naredila tudi to.

Popoldnevi so namenjeni moji družini, možu Jerneju in sinu Natanu, ki mi pomenita vse na svetu. Tudi zaradi njiju želim, da Jomar uspešno pluje po nemirnih poslovnih vodah tudi v prihodnje.

Hvala za vaše zaupanje!

Veselim se sodelovanja z vami tudi v prihodnje!